Sayfalar

Tasarruflu LCD Televizyon

Yüzde 45 tasarruflu LCD televizyon

Çok tasaruflu olan arçelik lcd televizyon yüzde 45 hemen hemen yarı yarıya tasarruf ediyor lcd televizyon.Arçelik sayesinde daha az elektrik parası ödeyeçeğiz bildiğiniz üzere elektiriğe %10 zam geldi bu tür yenilikler sayesinde bu zamları aşaçağız.

Arçelik, Ekopanel teknolojisi sayesinde % 45 daha az elektrik
     harcayan LCD Televizyonunu tüketicilerin beğenisine sunuyor. Türkiye’de beyaz eşya sektöründeki liderliğini, sunduğu yenilikçi teknolojilerle Televizyon pazarında da sürdüren Arçelik Grubu, %45 daha az elektrik harcayan, çevreye duyarlı “Eko panel LCD” TV serisi ile tüketicilerin bütçesine ekonomik fayda sağlıyor. Sınırlı enerji kaynağının en verimli şekilde kullanılmasına azami önem veren Arçelik, ürettiği çevre dostu ürünlerde tasarrufu ön planda tutuyor.
    
     Aynı zamanda Dünya’da bir ilk olarak Standby’da iken sıfır enerji tüketen LCD TV’leri üreten Arçelik, Ekopanel 504 LCD TV ile hem enerji, hem de ekonomik açıdan tasarruf sağlıyor.
    
     Üstün teknolojisi ve işlevsel tasarımı ile öne çıkan Arçelik Ekopanel LCD TV, parlak kabiniyle farklı bir tasarım sunarken, Visionart Teknolojisi ile de mükemmel görüntü kalitesini yakalıyor.
    
     Arçelik Ekopanel LCD TV’de, 20.000:1 dinamik kontrast oranı sayesinde, görüntüler derin, dolgun ve doğal olurken, SRS Tru Surround özelliği sayesinde de sesin eşit olarak dağılması sağlanıyor. Arçelik Ekopanel LCD TV, görüntü ve ses açısından en yüksek kaliteyi tüketicilerin beğenisine sunuyor.
    
     Arçelik’in “Ekopanel LCDTV serisinin reklam filminde robot Çelik ile birlikte 4 kez dünya bilardo şampiyonu olan ünlü sporcu Semih Saygıner de rol aldı. “Az enerjiyle çok iş” vurgusu yapılan reklam filminde Çelik ve Semih Saygıner bilardoda karşı kaşıya geliyor. Bilardodaki hünerlerini gösteren Semih Saygıner’den sonra ıstaka ile %45 tasarruflu Eko panel LCD TV’leri açan Çelik, Saygıner de şaşkınlık yaratıyor.

Bu yazı hakkında bir şeyler demek ister misiniz?

Mobilyalar , Evler ve Dekorasyon Hakkında Yorumlarınızı Bekliyorum.
Kötü Yorumlar Kabul Edilmeyecektir.
Anonim Seçerek Rahat Yorum Yazabilirsiniz.

 
Wp designer: Rize Bilişim Blogger