Sayfalar

Neden Ahşap Ev



















Neden Ahşap Ev , Neden Ahşap Evler

ÇABUK TESLİM EDİLMELERİ
Siparişten en geç 2 ay içerisinde anahtar müşteriye teslim edilir.

DEPREME DAYANIKLI OLMALARI
Ahşap evler depreme dayanıklı olmaları açısından da betonarmeye göre çok daha güvenlidir. Evler kolon ve kiriş olmaksızın birbirine geçme yöntemi kullanılarak üretilir. Dünyada deprem standartları belgesini en zor veren ülke olan Japonya’nın bu evleri tercih etmesinin ilk sebebi de budur.

SAĞLIKLI OLMALARI
Ahşap evler, dünyada yaşayan evler olarakta bilinmektedir. Evin içinde sürekli oksijen sirkülasyonu olmaktadır. Bunun neticesinde de başta astım ve romatizmal hastalıklar olmak üzere bir çok hastalığı önlediğinden sağlık açısından da tercih sebebi olmaktadır.

İZOLASYON
En önemli tercih sebebi ise izolasyondur. Evlerde kullanılan dış kütük ile iç kütük arasına yerleştirilen izolasyon malzemesi dünyadaki gelişmiş ülkelerin kullandığı standarttadır. Dünyanın en nemli ve soğuk ülkelerinden biri olan Finlandiya’da, ahşap evlerin ısı kaybını önlemek amacıyla kullanılmalarının başlıca sebebi budur.

DÜŞÜK FİYAT VE UZUN ÖMÜRLÜ OLMALARI
Ahşap evlerin en önemli avantajlarından biride fiyatlarının betonarmeye göre daha düşük olup, ömürlerinin 2 ile 3 kat arasında daha uzun olmalarıdır.

YANGIN
Betonarme bir evin içinde başlayan yangın ile bu evlerin içinde çıkan yangının yayılma süreci arasında hiçbir fark yoktur. Ahşap evin dışında başlayan yangın, kütüğün oluşturduğu kömürsü tabaka ve bu tabakanın çıkardığı karbondioksit nedeni ile evin içine çok geç ulaşır.alevin evin içine ulaşma süreci 90 dakika gibi uzun bir süredir.bu özellikleri sebebi ile evlerimiz AB onaylı yangın belgesine sahiptir.

MODEL DEĞİŞİKLİĞİ
Web sitemizde ve kataloğumuzda yer alan tüm ev modellerinin iç planlarında, pencere ve teras genişliklerinde arzunuza göre her türlü plan değişikliğini yapabilme imkânına sahipsiniz.

Bu yazı hakkında bir şeyler demek ister misiniz?

Mobilyalar , Evler ve Dekorasyon Hakkında Yorumlarınızı Bekliyorum.
Kötü Yorumlar Kabul Edilmeyecektir.
Anonim Seçerek Rahat Yorum Yazabilirsiniz.

 
Wp designer: Rize Bilişim Blogger