Sayfalar

Çatı Kaplama Malzemeleri

 Catı Malzemeleri

Dünyada önde gelen çatı malzemeleri üreten firmalardan olan Braas çatı sistemleri geçtiğimiz yıl yeni üretimine geçtiği doku tasarımlı olan kiremit ürünlerinden Diva serisi ile yeni üretim teknolojisine yeni yatırımı ile odak noktası haline geldi.
Çatı Modelleri Bu serisinde Anadolu Güneşi, Kapadokya Esintisi, Toros Ateşi ve Assos Rüzgarı gibi 4 değişik türden dokulardan oluşan kiretmitler bulunuyor. Kırmızının rengi olan Toros ateşinde kırmızı kahveye ve kahve de kırmızıya dönüşen renk geçişleri ile göz önünde bulunurken Assos rizgarında ise pastel yeşil renkler üstünde kırmızı, siyah ile beyaz renkler farklı olarak dikkat çekiyor.


 Çatı Malzemeleri En son teknoloji ile Assos rüzgarı ve Toros ateşi gibi renk geçişleri sunan malzemelerini keskin bir hale getirdi… Assos rüzgarı içerisinde 4 ayrı renk çeşitleri bulunan ilk tasarım olarak sunuldu. Diva serisi olan bu kiremitler ile birlikte tasarımcılardan farklı cephe malzemeleri ile renk çeşitleriyle birlikte uyumlu yapılar ve farklı çatılar oluşmasını sağlıyor.

Bu yazı hakkında bir şeyler demek ister misiniz?

Mobilyalar , Evler ve Dekorasyon Hakkında Yorumlarınızı Bekliyorum.
Kötü Yorumlar Kabul Edilmeyecektir.
Anonim Seçerek Rahat Yorum Yazabilirsiniz.

 
Wp designer: Rize Bilişim Blogger