Sayfalar

Siemens bulaşık makinesi


Siemens jetMatic jet hızında temizler
Siemens Ev Aletleri’nin yeni nesil jetMatic Serisi, bulaşık yıkamada yarattığı son teknolojinin yanı sıra enerji, yıkama ve kurutma açısından AAA (en yüksek performans ) etiketi sahibi. Zamanın çok büyük bir öneme sahip olduğu günümüzde hızıyla olduğu kadar üstün yıkama performansı ve tasarruf kabiliyetiyle de geleceğin bulaşık yıkama deneyimine öncülük ediyor.

Beyaz veya çelik kaplama model alternatifleri bulunan jetMatic serisi bulaşık makineleri performans, otomasyon ve hızı bir araya getiriyor.
Enerji, yıkama ve kurutma performansı AAA olan seri, en az kaynak tüketimiyle en mükemmel sonucu sağlıyor. varioSpeed fonksiyonu ile yıkama programlarının süreleri %50 oranında kısalıyor, üstelik yıkama ve kurutma performansından ödün vermeden! Bu devrim niteliğindeki özellik bilhassa acil bulaşık yıkama ihtiyacını gidermede tüketiciye büyük kolaylık sağlıyor.
jetMatic serisi bulaşık makineleri varioSpeed haricinde özel yıkama fonksiyonları bulunuyor. Modeline göre bir arada veya ayrı ayrı görülebilen bu ek özellikler arasında yarı yük opsiyonunu, intensiveZone’u ve hijyen fonksiyonunu sayabiliriz.
Seride bulunan intensiveZone özelliği ile alt sepetteki tencerelere daha yüksek basınçlı su püskürtülürken, üst sepetteki bulaşıklara daha düşük basınçlı su püskürtülüyor. Farklı ihtiyaç ve beklentileri bu gözle bakıldığında aynı anda ve kısa sürede karşılayabilen seride; üst sepette hassas bir bardak takımı ile alt sepette kirli tencereler bir arada yıkanabiliyor.
Her fonksiyonunda son teknolojiyi barındıran seri aynı zamanda fısıltı sessizliğinde çalışarak dünyanın en sessiz bulaşık makinesi olma ünvanını da taşıyor. Seri, hijyen fonksiyonu ile ekstra sterilizasyon işlemi gerçekleştiriyor ( özellikle bebek emzikleri ve biberonları için tavsiye edilir ).
jetMatic serisinde teknolojik ürün avantajlarının yanı sıra tasarımsal avantajlar da öne çıkıyor. dosageAssit ( dozaj asistanı ) sayesinde kullanılan tablet deterjanın üst sepet üzerinde hazırlanmış özel bölüme düşerek, yıkama işleminin en mükemmel sonuçla gerçekleşebilmesi için doğru zamanda, tam olarak çözülmesi sağlanıyor. Siemens bulaşık makinesi
Serinin bazı modellerinde bulunan 3. çekmece (varioDrawer), çatal, bıçak, maşa vb gibi servis aletlerinizle, küçük kahve fincanı gibi bulaşıkları diğerleriyle yer karışıklığına yol açmadan ayrı bir bölmede yıkama imkanı veriyor. Böylece, makinenin sepetlerinde diğer bulaşıklar için daha çok yer kalıyor ve bu özelliğe sahip modellerde makine 14 kişilik yemek takımı kapasitesine erişiyor.
Ayrıca yeni XXL gümüş sepetlerde alt ve üst sepette altışar adet katlanılabilen raf bulunuyor. varioFlexPlus sepetler olarak adlandırılan bu bölümler sayesinde makinenin içinde maksimum yerleştirme esnekliği elde ediliyor.

Siemens Bulaşık Makinesi dedi ki...

Siemens bulaşık, özellikle de çamaşır makinası teknolojisinde 1 numara, bunu tüm samimiyetimle söylüyorum. Faydalı yazı için de teşekkür ederiz.

Bu yazı hakkında bir şeyler demek ister misiniz?

Mobilyalar , Evler ve Dekorasyon Hakkında Yorumlarınızı Bekliyorum.
Kötü Yorumlar Kabul Edilmeyecektir.
Anonim Seçerek Rahat Yorum Yazabilirsiniz.

 
Wp designer: Rize Bilişim Blogger