Sayfalar

Prefabrik Ev Prefabrik Konteyner

Prefabrik kelimesi prefabrike asıl anlamını taşımaktadır. Türkçeye ingilizceden geçen prefabrik kelimesi, pre yani ön anlamında ve sonrasında fabric yani yapı anlamında birleştirilerek prefabric anlamını kazanmıştır. Kısalarak ingilizcede prefab, uzun olaraksa prefabricate, prefabricated, prefabrication olmak üzere çeşitli anlamlar kazanmıştır. Prefabrik kelimesi asıl anlam olarak ön üretimli küçük prefabrik ev anlamına gelmesine rağmen ön üretimli olan ve portatif, hazır üretilmiş, ayrıca bu sektöre hitap eden birçok bileşenide kapsamaktadır.

Örnek vermek gerekirse buna prefabrik ev, prefabrik villa, prefabrik yapı, prefabrik bina, prefabrik konut, prefabrik site, prefabrik sosyal tesis, prefabrik hangar, prefabrik şantiye, prefabrik çalışma sahası, prefabrik kapalı saha, prefabrik fabrika gibi kısa kısa bahsedebiliriz. Kullanım alanına göre prefabrik kabin ve prefabrik konteynerlerde bu prefabrike kelimesinin kapsadığı ön üretimli hazır yapılardandır.


Prefabrik kabinler için kullanım alanları GSM kabini, satış kabini, pazarlama kabini, gişe kabini, güvenlik kabini, bekçi kabini, büro kabini, ofis kabini, wc kabini, duş kabini, tuvalet kabini veya diğer her kullanıma sahip, her yerde her amaca uygun şekilde kabinler olarak sırayalabiliriz.

Konteynerler ise kabinler gibi depo konteyneri, ofis konteyneri, şantiye konteyneri, fabrika konteyneri, gişe konteyneri, güvenlik konteyneri, stok konteyneri, wc konteyneri, duş konteyneri, tuvalet konteyneri şeklinde başlıca sıralanabilir.Prefabrike anlamında kullanılan prefabrik kelimesi, kelime anlamı olarak bu şekilde ve kullanım alanları olaraksa kısaca yukarıdaki gibi başlıca sayılabilir.

Bu Konuda Biraz Prefabrik ve Konteyner konuları fazla tekrarlamıştır...

prefabrikçi dedi ki...

Prefabrik Ev Prefabrik Konteyner

prefabrik hakkında çok güzel açıklama sunmuşsunuz teşekkürler paylaşım için ev resmide çok güzel

prefabrik dedi ki...

Prefabrik
Prefabrik Ev
Prefabrik Yapı
Prefabrik Evler
Prefabrik Villalar
Prefabrik Haberleri
Prefabrik Konut

Prefabrik Konut Fiyatları dedi ki...

çok güzel açıklamışsınız prefabrik evleri prefabrik ve konteyner

Bu yazı hakkında bir şeyler demek ister misiniz?

Mobilyalar , Evler ve Dekorasyon Hakkında Yorumlarınızı Bekliyorum.
Kötü Yorumlar Kabul Edilmeyecektir.
Anonim Seçerek Rahat Yorum Yazabilirsiniz.

 
Wp designer: Rize Bilişim Blogger