Sayfalar

Prado Yatak Odası


Prado Yatak Odası 1 adet resim bulduğumuz için 1 adet resim koyduk normalde Prado Yatak Odası 1 den fazla resmini koymamız gerekiyor ama bulamadık kusura bakmayıznız.
Devamını Oku

Opera a Koltuk Takımı


Opera a Koltuk Takımı operanın  koltuk takımlarını beğenildiği için sitemize koyduk.
Devamını Oku

Prado Yemek Odası - Wenge

Prado Yemek Odası - Wenge



Prado Yemek Odası - Wenge  resimleri
Devamını Oku

Life Koltuk Takımı


Life Koltuk Takımı 2 adet life koltuk takımı resmi  life güzel mobilya markası
Devamını Oku

Life Yemek Ve Yatak Odası

Life Yemek Ve Yatak Odası


Life yemek ve yatak odası resimleri beğendiğinizi umuyorum. Life Yemek Odası
Devamını Oku

bellona halı modelleri

Sizlere Özel bellona halı modellerini sizlere sunduk 8 adet bellona halı bulunmaktadır.


bellona halı modelleri yorumlarınıza bekliyoruz.
Devamını Oku

Siemens bulaşık makinesi


Siemens jetMatic jet hızında temizler
Siemens Ev Aletleri’nin yeni nesil jetMatic Serisi, bulaşık yıkamada yarattığı son teknolojinin yanı sıra enerji, yıkama ve kurutma açısından AAA (en yüksek performans ) etiketi sahibi. Zamanın çok büyük bir öneme sahip olduğu günümüzde hızıyla olduğu kadar üstün yıkama performansı ve tasarruf kabiliyetiyle de geleceğin bulaşık yıkama deneyimine öncülük ediyor.

Beyaz veya çelik kaplama model alternatifleri bulunan jetMatic serisi bulaşık makineleri performans, otomasyon ve hızı bir araya getiriyor.
Enerji, yıkama ve kurutma performansı AAA olan seri, en az kaynak tüketimiyle en mükemmel sonucu sağlıyor. varioSpeed fonksiyonu ile yıkama programlarının süreleri %50 oranında kısalıyor, üstelik yıkama ve kurutma performansından ödün vermeden! Bu devrim niteliğindeki özellik bilhassa acil bulaşık yıkama ihtiyacını gidermede tüketiciye büyük kolaylık sağlıyor.
jetMatic serisi bulaşık makineleri varioSpeed haricinde özel yıkama fonksiyonları bulunuyor. Modeline göre bir arada veya ayrı ayrı görülebilen bu ek özellikler arasında yarı yük opsiyonunu, intensiveZone’u ve hijyen fonksiyonunu sayabiliriz.
Seride bulunan intensiveZone özelliği ile alt sepetteki tencerelere daha yüksek basınçlı su püskürtülürken, üst sepetteki bulaşıklara daha düşük basınçlı su püskürtülüyor. Farklı ihtiyaç ve beklentileri bu gözle bakıldığında aynı anda ve kısa sürede karşılayabilen seride; üst sepette hassas bir bardak takımı ile alt sepette kirli tencereler bir arada yıkanabiliyor.
Her fonksiyonunda son teknolojiyi barındıran seri aynı zamanda fısıltı sessizliğinde çalışarak dünyanın en sessiz bulaşık makinesi olma ünvanını da taşıyor. Seri, hijyen fonksiyonu ile ekstra sterilizasyon işlemi gerçekleştiriyor ( özellikle bebek emzikleri ve biberonları için tavsiye edilir ).
jetMatic serisinde teknolojik ürün avantajlarının yanı sıra tasarımsal avantajlar da öne çıkıyor. dosageAssit ( dozaj asistanı ) sayesinde kullanılan tablet deterjanın üst sepet üzerinde hazırlanmış özel bölüme düşerek, yıkama işleminin en mükemmel sonuçla gerçekleşebilmesi için doğru zamanda, tam olarak çözülmesi sağlanıyor. Siemens bulaşık makinesi
Serinin bazı modellerinde bulunan 3. çekmece (varioDrawer), çatal, bıçak, maşa vb gibi servis aletlerinizle, küçük kahve fincanı gibi bulaşıkları diğerleriyle yer karışıklığına yol açmadan ayrı bir bölmede yıkama imkanı veriyor. Böylece, makinenin sepetlerinde diğer bulaşıklar için daha çok yer kalıyor ve bu özelliğe sahip modellerde makine 14 kişilik yemek takımı kapasitesine erişiyor.
Ayrıca yeni XXL gümüş sepetlerde alt ve üst sepette altışar adet katlanılabilen raf bulunuyor. varioFlexPlus sepetler olarak adlandırılan bu bölümler sayesinde makinenin içinde maksimum yerleştirme esnekliği elde ediliyor.
Devamını Oku

bosch indirimli fiyat listesi


Bosch ankastre her zevke ve bütçeye uygun şık seçenekler mutfak yardımcılarınızı yenilemek veya evinizi kurmak için olanak sağlıyor.
Bosch fırın, Bosch ocak ve Bosch davlumbazınızı 3′ü birarada 1.199 TL, 1.399 TL, 2.307 TL kampanyalarıyla ihtiyacınıza ve bütçenize uygun alabilirsiniz.
Ayrıca set kampanyaları dışında her biri farklı ürün grubundan 3 ankastre ürün alana Bosch ankastre bulaşık makinesi 1.830 TL yerine 915 TL’ye satışa sunuluyor.
Devamını Oku

Tasarruflu LCD Televizyon

Yüzde 45 tasarruflu LCD televizyon

Çok tasaruflu olan arçelik lcd televizyon yüzde 45 hemen hemen yarı yarıya tasarruf ediyor lcd televizyon.Arçelik sayesinde daha az elektrik parası ödeyeçeğiz bildiğiniz üzere elektiriğe %10 zam geldi bu tür yenilikler sayesinde bu zamları aşaçağız.

Arçelik, Ekopanel teknolojisi sayesinde % 45 daha az elektrik
     harcayan LCD Televizyonunu tüketicilerin beğenisine sunuyor. Türkiye’de beyaz eşya sektöründeki liderliğini, sunduğu yenilikçi teknolojilerle Televizyon pazarında da sürdüren Arçelik Grubu, %45 daha az elektrik harcayan, çevreye duyarlı “Eko panel LCD” TV serisi ile tüketicilerin bütçesine ekonomik fayda sağlıyor. Sınırlı enerji kaynağının en verimli şekilde kullanılmasına azami önem veren Arçelik, ürettiği çevre dostu ürünlerde tasarrufu ön planda tutuyor.
    
     Aynı zamanda Dünya’da bir ilk olarak Standby’da iken sıfır enerji tüketen LCD TV’leri üreten Arçelik, Ekopanel 504 LCD TV ile hem enerji, hem de ekonomik açıdan tasarruf sağlıyor.
    
     Üstün teknolojisi ve işlevsel tasarımı ile öne çıkan Arçelik Ekopanel LCD TV, parlak kabiniyle farklı bir tasarım sunarken, Visionart Teknolojisi ile de mükemmel görüntü kalitesini yakalıyor.
    
     Arçelik Ekopanel LCD TV’de, 20.000:1 dinamik kontrast oranı sayesinde, görüntüler derin, dolgun ve doğal olurken, SRS Tru Surround özelliği sayesinde de sesin eşit olarak dağılması sağlanıyor. Arçelik Ekopanel LCD TV, görüntü ve ses açısından en yüksek kaliteyi tüketicilerin beğenisine sunuyor.
    
     Arçelik’in “Ekopanel LCDTV serisinin reklam filminde robot Çelik ile birlikte 4 kez dünya bilardo şampiyonu olan ünlü sporcu Semih Saygıner de rol aldı. “Az enerjiyle çok iş” vurgusu yapılan reklam filminde Çelik ve Semih Saygıner bilardoda karşı kaşıya geliyor. Bilardodaki hünerlerini gösteren Semih Saygıner’den sonra ıstaka ile %45 tasarruflu Eko panel LCD TV’leri açan Çelik, Saygıner de şaşkınlık yaratıyor.
Devamını Oku

Dobidos Yapay Zekali Akilli Klozet

Daelim şirketler grubundan Daelim Trading ve Daelim Seramik üstün teknoloji ve AR-GE ürünü olan, benzersiz modelleri sadece Kore ve Japonya’da geliştirilen sifon-jet özellikli hijyenik akıllı klozet sistemleri üreten ve kalite güvencesi veren Dobidos, Yapay Zekalı Akıllı Klozet`leri ile müşterilerini son derece memnun edecek  konforlu, hijyenik, yapay zeka, kompakt, tasarruflu ve uzaktan kumanda sistemli, görünce hayran kalacağınız ileri teknoloji ürünü Akıllı  Klozetler ile artık sizlere daha yakın.


Dobidos Yapay Zekali Akilli Klozet Konfor

Sıcacık oturak
Sıcak su ile kişisel temizlik
Ergonomik uzaktan kumanda ile rahat kullanım
El değmeden oturak ve kapak açma/kapama
Otomatik koku giderme sistemi
Masajlı yıkama ile kolay kişisel temizlik
Ritimli yıkama ile hidroterapi
Oturma süresine göre otomatik sifon çekme
Kapak/oturak yavaşça kapanma
Elektriksiz sifon çekebilme
Devamını Oku

Çatı Kaplama Malzemeleri

 Catı Malzemeleri

Dünyada önde gelen çatı malzemeleri üreten firmalardan olan Braas çatı sistemleri geçtiğimiz yıl yeni üretimine geçtiği doku tasarımlı olan kiremit ürünlerinden Diva serisi ile yeni üretim teknolojisine yeni yatırımı ile odak noktası haline geldi.
Çatı Modelleri Bu serisinde Anadolu Güneşi, Kapadokya Esintisi, Toros Ateşi ve Assos Rüzgarı gibi 4 değişik türden dokulardan oluşan kiretmitler bulunuyor. Kırmızının rengi olan Toros ateşinde kırmızı kahveye ve kahve de kırmızıya dönüşen renk geçişleri ile göz önünde bulunurken Assos rizgarında ise pastel yeşil renkler üstünde kırmızı, siyah ile beyaz renkler farklı olarak dikkat çekiyor.


 Çatı Malzemeleri En son teknoloji ile Assos rüzgarı ve Toros ateşi gibi renk geçişleri sunan malzemelerini keskin bir hale getirdi… Assos rüzgarı içerisinde 4 ayrı renk çeşitleri bulunan ilk tasarım olarak sunuldu. Diva serisi olan bu kiremitler ile birlikte tasarımcılardan farklı cephe malzemeleri ile renk çeşitleriyle birlikte uyumlu yapılar ve farklı çatılar oluşmasını sağlıyor.
Devamını Oku

Ev dekorasyon dusunceleri


Evimiz için yeni fikirlere her zaman gereksinim duyarız. Bu fikirler, çoğu zaman da dekorasyon stilimizi ortaya koymamıza ya dazenginleştirmemize yardımcı olur.

Evimiz için yeni fikirlere her zaman gereksinim duyarız. Bu fikirler, çoğu zaman da dekorasyon stilimizi ortaya koymamıza ya dazenginleştirmemize yardımcı olur. Kimi yaratıcı, kimi pratik, kimi işe yarar dekorasyon önerilerinden biri, bahar için aradığınız ipucu olabilir. Baharın coşkusunu hissetmek lazım İri yaprak desenli kumaşlarla yatak odanızda egzotik bir atmosfer yaratabilirsiniz.

Kırmızı ve beyaz kadar birbirine yakışan iki renk var mıdır? Sevdiğiniz çiçek desenini, çay takımınızdan mindere her yerde kullanın. Duvarlar gerektiğinde en verimli şekilde kullanılabilecek yüzeylerdir. Özellikle de askı sistemleriyle, Hafele. Çiçek tüplerinin birkaçını sıkaca bağlayarak yepyeni vazolar yapabilirsiniz, İri gül desenli sofra takımlarınızı, çiçeklerle birlikte kullanarak bahçenizde şık sofralar kurabilirsiniz, Herşey saksı olur muş Evet, olur. Balkonunuz için kasenizi ya da kupanızı saksıya dönüştürmeye ne dersiniz?
Bırakın her yer çiçek açsın

Meyvelerinizi sadece servis tabaklarında sunabileceğinizi düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz. Kapaklı lokumluk/şekerlik de bu amaçla kullanabilirsiniz, Asa Selection.

Fuşya bahar ve yaz aylarının en moda renklerinden biri olacak. Misafirleriniz için hazırlayacağınız şık sunumlarda da bu canlı rengi keyifle kullanabilirsiniz. kadinca.net

Provance stili seviyor ve evinizde uygulamak istiyorsanız, işe duvar kağıtlarıyla başlayabilirsiniz, Chelsea.

Seramik saksılara ekeceğiniz lale soğanları evinizde bir o kadar da dekoratif duracaktır, Asa Sellection. kadinca.net

Farklı desen yastıklarla kanepenizi renklendirebilir ve terasınızda hoş köşeler düzenleyebilirsiniz, Sia.

Turkuaz ve acı kahve renklerindeki çiçekli duvar kağıtlarını, aynı tonlardaki çizgili ve düz desenli kumaşlarla takım yapabilirsiniz, Chelsea.

Dilediğiniz renge boyayabileceğiniz ahşap duvar rafları ve bir bank ile, eviniz için yaratıcı ve enerjik bir kitap okuma köşesi yaratabilirsiniz.
Devamını Oku

 
Wp designer: Rize Bilişim Blogger